söndag 25 september 2016

Bokmässan 2016 ...Bästa Karin <3 
Det  började oroligt men slutade på bästa sätt nu ligger ensam i min säng på G hotell och bara ler vilken helg vaknade för en stund sen men fortfarande trött men mycket nöjd . Färden mot Göteborg började på fredagen kl ringde 04:00 nervös till tusen kan inte riktigt fatta att boken är klar och har släpps dagen innan . Syster skulle flyga in ifrån Stockholm och möta mig så att jag skulle slippa vara helt själv det bestämde vi redan när Pontus och jag var i Stockholm på semestern , många gånger har syster mött upp mig i Göteborg men denna gången var var det enbart mys och inga sjukhus involverade . 
Checkade in väskorna i bagage rummet sen mot mässan stort bullrigt och massor massor av folk hittade förlaget liten hörna tänk att detta är på riktigt nu , första signering resulterade 7 böcker 5 som jag kände och 2 som hade sett mig ifrån artikel i Expressen . 

Dagens höjd punkt var när jag hörde en välkänd röst som frågade efter mig höll på rota i min väska och hade ryggen mot och mitt framför mig stod min Karin bästa reporter på Expressen vilken ära att hon tog tid till mig ur sitt späckade schema innan en träff med Ärkebiskopen vi pratade ett tag kramades och tårar ja det blev det hon köpte min bok och jag fick signera myser fortfarande och är så tacksam att våra vägar äntligen efter 5 år fick mötas i verkligheten . Tack tack tack signeringarna gick bra darrade som ett asplöv och var rädd att stava eller skriva fel och snabb intervju med Norra Skåne klämdes oxå in dagen avslutades med middag med vänner på restaurang mätta och runda under fötterna slocknade vi . 

Dag 2 på mässan såldes endas ett fåtal men träff med Pontus kusin Malin och ytterligare två exemplar fick signeras tacksam till tusen jätte skoj att se henne igen nu mot stationen lämna finaste syster sen svida om mot förlagsmiddag fantastiskt kväll med många skratt härligt gäng och jag diskuterade till och med min plan om bok nr 2 Hahaha men får först gå på skrivkurs så att jag kan kanske skriva den själv vi för se vad ödet har planerat för mig . 
Frukost om en stund och träff med bästa koordinator Kattis brunch på agendan sen tåget hem mot Skåne kan bara säga tack alla fina för att ni har köpt min bok så tacksam . 

Va rädda om varandra var tacksam för det lilla massor av kärlek & ljus // Delicia Malin & Jag 

Första boken signerades 

Vackraste bok jag har skådat 
Skicka en kommentar