måndag 1 maj 2017

Första Maj Välkommen ........................

Idag för 21 år sedan födde jag min första son Zack Aaron Olof Ferris en jätte tuff förlossning lång op efter men så otroligt lycklig över att vara mamma för andra gången och för Lars första gången ,kan inte fatta att min gosse är redan 21 vart har åren tagit vägen ??? Grattis älskade unge tacksam att du blev min / vår gåva ..

Underbar helg som vanligt med min vackra person vi har hängt ihop ett bra tag och har alltid lika roligt när vi ses kanske detta med att vara särbo träffas bara om helgerna  fungerar superbra  fast ibland vill jag mer kan jag erkänna jag är van att bo ihop med någon men har oxå bott ensam i många år jaja vi har det härligt tillsammans , han har varit i Sverige i 2 år längsta stopp sedan vi har träffats kan bara känna tacksamhet för varje dag han finns i landet ..

Fick en diskmaskin ifrån min granne i helgen super trevligt minsann jag har testat den 2 gånger den fungerar toppen bra gud va detta kommer att underlätta för mig Pontus monterade ut den ifrån hennes lägenhet vibar in den i hissen sen in monterad i min lägehet hela proseduren tog en timme passar perfekt kan bara säga gratis är gott tack tack grannen min lycka till i Helsingborg .

Förra helgen var jag och Hannah i Göteborg boksignering på dagen konsert på kvällen träffade många härliga människor på signeringen och ett par st hade till och med hört mig på radion när jag blev intervjuad av Stina Wolter det tyckte jag var kanon jag har haft bättre signeringar kan jag säga men nöjd ändå bra att synas och fler signeringar skall bokas . Gavin Degraw var en fantstiskt artist njöt hela vägen så glad att jag följde med Hannah super trevligt snart tillbaka till Göteborg och se på Coldplay ..

Nä får nu brygga lite kaffe och äta födelsedagstårta med mitt hjärte barn ha en fortsatt fin första maj kärlek & ljus // Delicia  


Radio intervju med Stina Wolter  

KÖP BOKEN HÄR  


Kom o köp

Hjälpreda

Grattis älskade unge

Gavin helt underbar

Tacksam





Inga kommentarer: