lördag 2 juni 2018

Sommar sommar sommar .....

Hänt en del sedan jag skrev sist och mycket på gång , värmen dök upp så ljuvligt ord kan knabbt beskriva det efter en lång o kall vinter känns detta helt perfekt 30 grader skall det vara hela helgen kan det bli bättre knappast nästa helg tar Joel studenten 3e och sista maten är beställd ölen är köpt nu måste jag bara städa usch så tråkigt tur att jag bor i en trea .
En fast anställning på Ranstads kom oxå perfekt känns lite tryggare att vara anställd så det tackar jag för behöver inte slösa energi på det just nu senare denna månad fyller jag minsan 50 helt otroligt jag som känner mig som en 20 åring . Jag är så lycklig & tacksam för allt vackert i mitt liv vi har det bra jag och ungdomarna mer sammansvetsade än någonsin är vår familj lycka Lars ler ifrån himlen tacksam att du har funnits.
Jag har kommit igång med löpning igen fortfarande lite dålig kondis men det ökar efter hand och nytt lopp till hösten planeras med min kära dotter som har oxå börjat springa jag är minsann sugen på att springa en ny halvmaraton Köpenhamn halvmaraton skall vara trevlig har jag hört så det är bara på det.
Fick ett samtal här om dagen ifrån lungmott i Kristianstad hela kroppen darrande all ångest antar jag dök upp ifrån när Lars var sjuk och jag fick fokusera hårt på vad läkaren i luren hade och säga , mer än 7 år efter hans död har de äntligen kommit fram till att Lars sjukdom kan vara genetiskt och killarna skall testas så nu är det bara att be till gud att de bär inte på denna jävliga gen och om det nu skulle vara så så har vi försprång ..
Tacksamheten jag bär på är den bästa känslan så full av kärlek jag önskar så att jag kunde beskriva i ord , det fattas bara någon att dela allt  med och han är nog på väg prinsen i mitt liv jag är redo med öppna armar och tar emot .
Så alla vackra människor allt jag har att säga är att vara tacksam  familjen är det viktigaste vi har va rädda om dom och tala om för dem att ni älskar dem ofta livet är skört ta inte det för givet massor av kärlek och ljus puss & kram Delicia

En kamp om att andas KÖP MIN BOK 
HÄR 


Inga kommentarer: