torsdag 24 november 2016

Thanksgiving ........

Tacksam är jag varje dag fina barn ,jobb ,tak över mitt huvud ,mat på bordet , hälsan tacksam att jag träffade Lars och fick många fina år tacksam att jag sedan träffade Pontus som fick mig att känna igen , livet blir inte ibland som man har tänkt sig och det kan vara frustrerande ,jobbigt , traumatiskt  men jag är så tacksam att jag är så levande och har ett lugnt  fint liv utan allt för många bekymmer . Idag åker mitt hjärta till Spanien en kort resa är tillbaka till Jul minns alla de långa resor och är tacksam att det är bara en månad man vänjer sig snabbt att ha någon att älska i sitt liv älskar dig Mr P ha en fin resa saknar dig redan ..

Så mycket som har hänt sedan sist jisses vart skall jag börja boksigneringar och radio sändningar allt är så otroligt spännande jag är så lyckligt lottade boken om min / vår resa säljer och jag är så stolt över att jag överlevde allt detta livet har placerat i mina händer , boken är bra med många budskap och många många fina recensioner har den fått så tacksam att den berör . Jag har träffat så många människor dagarna jag signerade på Maxi många jag känner och många jag inte känner att signera denna vackra blåa bok är för mig ganska overklig och är tacksam för vart enda exemplar som säljs . Radio sändningen gick super bra Helen är en fantastiskt kvinna tacksam för den stunden i studion och hoppas att mina ord nådde ut till många sorg arbete är ett otroligt brutal tuff arbete men nödvändig den öppnar upp till saker och man finner en styrka inom sig som är enorm så tacksam att jag reste mig att mina barn har rest sig och att vi tillsammans kan se ljus och är starkare som familj . Ny signering redan planerad 11/12 på Akademibokhandeln i Kristianstad . Snart är det Jul och det skall firas i Stockholm hos finaste syster och familj tacksam att jag har en sån fina familj livet är minsann underbar tacksam att jag kan andas .

Jag är extremt tjatig på sociala media just nu och jag kommer att fortsätta med det så hjälp mig dela event mm , recensera boken om ni har läst den det hjälper mig mer än vad ni tror att nå ut till fler inte lätt om man är ny i branschen . 

RECENSERA HÄR !!!!!

Tack Gud , Jesus & Universum för dina prövningar och tack för att jag överlevde dem mina ögon är nu öppna när de var för var stängda leva livet för fullt kommer jag att göra och kommer inte att ha många hämningar , mitt hjärta kommer jag att följa hela vägen vill inte ångra saker som jag inte vågade,  livet är till för att njutas och det skall jag göra kärlek & ljus alla vackra tack för att ni finns // Delicia 
Detta var ju skoj 

Tummen upp 

Trivs att signera underverket 

Så fin 

Underbara kvinnor 

Hjärtat & Jag 

Merry Christmas 
Skicka en kommentar