lördag 20 januari 2018

Picking up the pieces....

Det har varit tuffa månader tacksam att jag har haft så otroligt mycket att göra på jobbet har typ bara sovit och jobbat sedan oktober, jag antar att trauman av förlust ifrån Lars kommer upp till ytan igen när jag lämnade P för att jag har verkligen lidit ... Äntligen känner jag mig fri och ser fram emot vad universum har för planer för mig .
Förra helgen var jag på date var kanske inte mogen att träffa någon men så tacksam att jag tog beslutet han reste långt vi har pratat i timmar via telefon och var typ på samma plan i våra seperationer fantastiskt fin man vi beslöt att en vänskap var det vi behövde och nu har jag en ny fin vän i mitt liv tänk hur mystiskt livet är vägar korsas av olika anledningar nya vänner & förhållanden skapas jag kan tycka att det är lite vackert och ser fram emot en ny relation en dag .

Jag är ledig i helg tack gode Gud även om jag har varit vaken sen 4 i morse så behöver jag inte resa mig ur sängen har en hemskt förkylning som kom ifrån ingenstans måste kurera mig jobb nästa vecka i 6 dagar typ normala arbets veckan så lyxigt med 2 dagars vila .

En gammal kollega ifrån DA dog för inte så länge sedan hon var fin nu har hon frid det berör när man hör om döden jag ber för hennes anhöriga de har en tuff resa framför sig , snart har vi årsdag 7 år sedan Lars drog sitt sista andetag helt ofattbart så länge sedan fast ibland känns det som igår . Jag är mest tacksam att jag har haft en sån fin man i mitt liv en enorm gåva och hans / vår resa har öppnat nya vägar i mitt liv utan honom som jag hade inte upptäckt om han hade levt så allt har en mening man ser det inte när man är mitt uppe i sin sorg men när bitarna faller på plats så väcker det en enorm känsla av tacksamhet ...

Tack Gud, Jesus & Universum  för mitt fina liv mina vackra barn mitt jobb min hälsa och alla mina fina vänner Amen .

KÖP MIN BOK HÄR !!!


Inga kommentarer: