lördag 29 augusti 2020

Trasig & Tacksam

 Förra helgen skulle du komma till stan och be mina barn om ursäkt för att du hade gjort deras mor illa, då gav du mig en uns av hopp att vi skulle fixa detta fruktansvärda som vi hade blivit utsatta för.

Dina barn krossade mig mina barn är krossade att du inte tillhör vår familj mer, jag har inte gjort något fel men är den som straffas hårdast. 

Jag känner igen smärtan har varit här förrut skillnaden är att Lars är död men du lever.  Vi skulle gifta oss och planerade vårt vackra liv ihop ingenting kunde stoppa oss jo lögner, avundsjuka satte stop för allt fint nu bara tomma ord.

En dag kommer sanningen ifatt dig och då kommer det göra ont  

Du sa hur skall jag välja mellan kvinnan jag älskar och allt detta som händer, det valet skulle du aldrig ha fått så egoistisk av dem som ställde detta ultimatum så synd att du inte ser det alla I min närvaro ser. 

Jag har sörjt dig snart i 3 veckor gråtit, kräkt & bett till de högre makter om hjälp har inte förstått varför detta händer mig, men nu ser jag lite ljus min väg skall gå åt ett annat håll och så småningom finna någon som kommer alltid stå vid min sida. 

Du har krossat mig på det värsta sättet jag har aldrig blivit så illa behandlad det är det som chockar mig mest, du var så underbar mot mig i 2 år fick mig att tro på en framtid med dig för att sedan få kniven i hjärtat och lämnas själv naken, utelämnad och förblöder krossade av mannen hon älskar och genom allt detta så förstår jag dig men du måste skaffa dig lite ryggrad du tog den lättaste vägen jag hade offrat mitt liv för dig du vände mig ryggen där har vi skillnaden. 

Jag ser fram emot en dag då vi kan träffas jag älskar dig och har gjort sedan vårt  första möte

Ur all denna smärta har en starkare version av mig blivit förlöst 💫❤️🙏 

Tack Gud, Jesus & Universum för att du hjälper mig att se klart genom stormen tack för min hälsa, min familj & vänner Amen 🙏 

Tack alla fina människor jag har träffat dessa två år ha det bäst kärlek & ljus 

Delicia 

Inga kommentarer: