fredag 17 oktober 2014

Ensam ........

Om 10 dagar sticker du och är borta i 6 månader hur skall detta gå ligger jag och undrar  innan du ens har lämnat landet ,känner mig ganska ensam i världen vet inte vart alla människor i mitt liv tagit vägen ??? Känns som om att Pontus är den enda människan  som jag har och hur skall jag klara mig dessa månader utan min människa ??? Jag har några få vänner de har sina liv ..jag hade oxå ett likadant liv innan Lars dog och  lämnade mig . Ta mig inte fel ensamheten kan vara helt underbar jag har lärt mig att hantera det bra bättre än många den hårda vägen jag har gått efter din död Lars du hade varit stolt över mig kan jag säga mycket har jag nu klarat som jag aldrig trodde att jag skulle klara och det absolut värsta jag har gjort var att begrava dig ..

Jag trodde allvarligt talat att jag aldrig skulle kunna resa mig igen i månader låg jag och hade totalt tappat min livsgnista att jag orkade ta hand om barnen var fan ta mig ett under minns många gånger att jag ville att de skulle försvinna så att jag kunde sörja mig själv till döds hemska tankar va ??? Jag träffade Mr P för 2 år sen han fick mig att börja blomma igen att se livet som jag såg det innan Lars blev sjuk han älskade mig tillbaka till livet därför är denna man så otroligt viktig för mig ... Han är en fri själ skulle vara orättvist att binda honom och det skulle jag heller aldrig göra vi har fint , vackert och kan prata om allt mellan himmel och jord skrattar busar och älskar så enkel så fri ..............

Vi har haft fantastiska månader men nu är det dax att flytt fågeln drar till värmen och kommer hem till våren igen , jag skall boka in mig på olika saker så att dessa månader går snabbt ett par lopp skall jag springa , resa och hälsa på syster med familj i Stockholm , Julen firas hemma kanske någon konsert det kommer går snabbt dessa tunga månader hoppas jag i alla fall ..

Tacksam att du finns i mitt liv Pontus imorgon kommer du längtar som vanligt efter att vistas i din famn vackra man näst sista helg får slå bort alla tankar och bara njuta av tillvaron , måste ut o springa har inte haft lust i flera veckor behöver min terapi på asfalt släppa ut min ångest .

Tack Gud , Jesus & Universum för allt vackert jag har i mitt liv bor så fint i takvåningen så glad varje dag att vi sålde huset , mina ungar & syster med familj , vackraste man  , mitt jobb och finaste skydds ängel i himlen 


P tyckte att vi skulle resa till Mars fick en biljett 


Min Terapi 

You & Me 

Inga kommentarer: