fredag 29 oktober 2010

Fredag Kväll !!

Ikväll är det Björket sonen Zack är där med sina vänner vi har nu gått igen kör schema för kvällen om telefonen ringer då åker jag och Joel med Lars till Göteborg och Hannah & Zack kommer imorgon varje dag nya planer som vi går igenom måste alltid vara ett steg före ,Pratade med älsklingen för en stund sen han orkar bara prata ett par minuter i taget jag tycker att det är jätte jobbigt att prata i telefon med Lars man hör på ett annat sätt hur ansträngd han är i andningen och kan inte i min vildaste fantasi förställa mig att man kan inte andas det är ju en självklarhet .
Läkare förklarade att det var som att andas genom ett sug rör sen gå i trappor dygnet runt och så här har han haft det i över 1 år och har fortfarande modet uppe och längtar tills han får sin nya Lunga .Levern märker han nog inte av så mycket han är bara fin i sin hy som han har varit utomlands och solat men ögonvitorna är gula .
Förra veckan såg vi en tjej på Transplantationscentrum hon var gul som svampbob sa Joel och hennes ögonvitor var limegröna hon fick nog en lever på kvällen för att personalen önskade henne lycka till och kramade om henne  vid hissarna en halv timme senare hörde vi hur helekoptern landade och Joel och jag bara mös åt tanken att det är snart pappas tur.
Vi hoppas än en kväll att ikväll flyger vi till Göteborg

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken mardröm ni lever i. Vi som är friska kan inte i vår vildaste fantasi förstå hur svårt ni måste ha det. Jag beundrar dig som är så stark, det verkar som du håller hela familjen på dina axlar. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det blir Lars tur snart(även om det gör ont i hjärtat när man tänker på att det krävs att en frisk människa måste dö). En styrkekram från mig. Emma

Delicia sa...

Har oxå tänkt på detta att någon måste ju dö men då är de hjärndöda och har ingen chans att leva igen utan maskiner som andas åt dem :( och då behöver inte de ta med sina organ till himlen , det är det absolut finaste gåva en människa kan få eller en Donator kan ge :)