onsdag 23 september 2020

6 veckor



Jag saknar mitt glada jag jag saknar det jag /vi hade jag vet så väl att man kan inte leva i det förflutna men det är bara 6 veckor sedan jag hade allt jag kunde önska mig och allt försvann på ett ögonblick som ett dödsfall borta försvunnen och bara minnen finns kvar. 

Jag går igenom otroligt mycket känslor har svårt att hantera skriva bruka hjälpa få ut dem, kräka ut dem, gråta ut dem..... Detta skulle inte hända hur kunde detta hända???  Vi har ingen kontakt du har skurit bort mig fruktansvärt smärtsamt jag var en viktig person i ditt liv nu bara luft jag begriper inget jag lämnad hängande med så många frågor därför svårt för mig att vända blad, gå vidare hur jag än vill. Jag hoppas att du är lycklig I alla fall med dina val i livet. Jag slängdes ut som sopor borta hur kunde det vara så enkelt?? själv håller jag fast i de vackraste minnen kanske borde jag bli arg och slänga bort allt jag vet inte snälla universum hjälp jag ber dig hjälp hjälp ge mig styrka ge mig kraft ge mig förståelse varför straffas jag??? med alla dessa tankar går jag emot mig själv mitt sätt att leva jag är så posetiv i mitt sätt att leva på jorden  det går emot mig att tänka  negativa tankar försöker alltid vända allt till det posetiva jag lyckas inte alla dagar..... 

Har just gått färdig min online kurs attraktionslagen motstånd jag har nu alla verktyg att jobba med mig själv och en dag snart hoppas jag att all motstånd det släpper så jag jag kan attrahera allt vackert och posetivt i livet jag vill verkligen ha harmoni i mitt liv igen jag förtjänar harmoni, lycka, framgång, kärlek.. 

 Vi skulle gifta oss, du var min blivande man styvfar till mina ungdomar vi älskade dig och behandlade dig med kärlek & respekt allihopa du kommer nog att sakna det vi gav dig så småningom för lyckan i dina ögon när du var med oss var äkta..

Jag vet att du inte läser mina ord men om du snubblar över dem en dag så är det mina känslor som kommer ut här. Jag har ingen att ventilera med mer än möjligtvis min döda man och han hade dött för mig det vet jag utan tvekan, jag tycker det är fruktansvärt tragiskt att du inte slogs för mig och det får både du och jag leva med resten av våra liv.. 

Jag bokade en resa måste komma bort ifrån allt rensa, läka så om en månad när det är dags att flyga är jag psykiskt & fysiskt på en bättre plats solen, havet & miljön kommer vara läkande jag ser nu att livet hade andra planer för mig så är det när dörrar stängs flera nya öppnar sig och ett bättre alternativ finnas, jag var nöjd med det alternativ jag hade men man skall nog inte bara vara nöjd man skall vara exalterad.. 

Jag smutskastar ingen jag älskar dig och ville inget annat än att vara kvar i ditt liv allt släppa taget om dig har varit det värsta jag har behövt göra vi skiljdes inte som ovänner vi skiljdes som två personer som älskade varandra och det är både smärtsamt och vackert... 

Va tacksamma alltid livet kan ändras på ett ögonblick har fått uppleva detta så många gånger 

Tack Gud, Jesus & Universum för mitt liv, min familj, mitt boende, min hälsa, jobb, vänner jag kommer aldrig att ta livet för givet var dag är en ljuvlig gåva 💫❤️🍀🙏


INGA KOMMENTARER BE FÖR OSS ISTÄLLET KÄRLEK OCH LJUS ALLA VACKRA MÄNNISKOR TA HAND OM VARANDRA 💗

 

Inga kommentarer: