söndag 25 december 2011

Hem gång

Vaknar ganska tidigt som vanligt Joel gick o la sig med feber hoppas att han är frisk vi skall ju åka hem med tåget vill inte ha sjuk unge . Packa packa ner alla klappar,kläder,sovsäckar mm får knappt plats med allt ....... Olivia hade massa bilder på Lars i sin dator från vår sista resa med familjen till USA så fina bilder på min älskade skär lite i hjärtat att minnas att han inte finns mer men så kul att det finns så många bilder vi får göra en album med honom så att vi kan titta i när man vill eller saknar xtra mycket ..
Tunnel bana till T centralen packat fick stå hela vägen från Vällingby väll framme vid centralen handla dricka och slappar innan tåget skulle gå kl fem över 3 kollade Hannah shit vårt tåg är inställt snabbt till information fixa nya billjetter till ett tåg som skulle gå om 5 minuter SPRING..... Tack gode Gud vi hann och hemma kl 19 så skönt borta är bra men hemma är bäst men tråkigt att vi bor så långt ifrån varandra speciellt nu när vi har en kusin på jäsning så denna graviditet får vi följa via mms som jag nu inte behöver att dölja så skönt nu skall vi bara vänta på att underverket kommer till våren .

Hej min älskade som jag saknar dig fortfarande så overkligt att du är död ,vi har begravt dig och planterat din urna kan inte fatta att detta har hänt oss helt galet , love you My soulmate miss you 4 Ever din Delicia
Skicka en kommentar