onsdag 10 november 2010

18 dagar på Prio 1 listan =(

Onsdag vaknade hemma som vanligt börja nästan undra om de har glömt bort oss i Göteborg ???Läste Aftonbladet igår där de skrev om en olycka uppåt i landet om en ung kvinna som var hjärndöd efter denna olyckan det har jag aldrig läst innan hoppades att hon skulle passa men tydligen inte annars hade de väll ringt inatt .
Fredrik sjukgymnasten kommer nu på förmiddagen och skall träna med Lars han mår så bra efter sin träning fast han tycker att det är jobbigt innan de kommer ..jag har en hel del att tvätta vi ha allt klart om man nu kan åka vilken sekund som helst
Jag vill så gärna att vårt liv skall bli normalt igen orkar knappt med detta onormala längre kommer knappt ihåg hur det var när det var normalt heller Lars har varit sjuk så länge och jag har dragit lastet så länge själv så det skall verkligen bli skönt att ha sin man som hjälp sen när han kommer hem , känns så overkligt denna sagan vi går igenom fattar inte riktigt att detta händer oss men behöver bara öppna ögonen och inser snabbt att japp detta  händer och vill bara blunda igen =)

Jag är ledsen om jag har gjort någon ledsen när jag skriver i min ångest dämpande blogg men nu har jag inga hämningar och kommer att skriva just det jag tycker och tänker för att just kräka att jag har tryckt ner länge så förlåt om jag trappa på tår som jag har skrivit om Svenskt sjukvård ja den suger fett och fler borde kanske göra sig hörda om man inte skriker högt så DÖR man punkt fucking slut om jag inte har gapat som jag har gjort så hade Lars aldrig varit där han är nu och många av dessa läkare som INTE har gjort sina jobb kommer jag anmäla efter detta ..
Angående skolan ja vad skall vi börja min Joel är en buse en Emil i skolan en roll han spelar för att passa in men han ses som störig besvärlig .Sa till en mamma för ett ca 18 månader sen att Joel mår dåligt och har det jobbigt hemma pga sjuk pappa osv..då sa hon att Joel får skylla sig själv att han inte har några vänner i skolan och att just hennes son tycker att han är så störrigt att han tycker att det är jobbigt , och hon är oxå lärare fast på en annan skola då blir man mörkrädd ,så du med präktiga lilla son som störs av mitt barn gå en runda i våra skor så kan vi diskutera ..
Skolan som sagt har skickat min son på ADHD utredning pga att han är som han är och jag var så glad att han inte hade detta och var ännu gladare att alla lärare skulle få reda på detta och då få höra att Va e det då för fel på  honom ????så ja jag är lite förbannad ja det är jag men för svag just nu att ta tag i skolan har ni skickat fler barn i klassen på utredning ???? skulle vara  kul att veta så frågan är om ni i skolan gör ert jobb vet ni hur man hantera ett barn som mår dåligt och är i sorg som sagt mina barn har fått gå igenom ett helvete sista tiden och det kanske just visas i skolan , vi får väll ha terapi när allt detta är över så att vi passar in i det normala samhället igen så förlåt om jag trampa på tår men undra vem som trampade först =(

Ps.Vi har träffat lika många underbara läkare som verkligen har kämpat för vår del men de som krossade oss för ett par år sen är de jag syftar på !!!!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå, nu måste jag oxå få säga något. Vad tror skolan? Att livet är som vanligt hemma??? Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå hur ni har det och jag hoppas att jag aldrig kommer att veta. Misstänker att man måste gå igenom det precis som ni gör nu. Tror dom att killen spelar Allan hemma där han kanske måste ta hänsyn till alla andra? T.o.m jag förstår att skolan får ta smällen med hans avreagering. Han behöver ju oxå få utlopp för sina känslor. Det kan inte vara lätt att försöka vara vuxen. Ni har haft det kämpigt alldeles för länge. Hans pappa har ju ingen influensa som går över på 2 dagar. Usch vad arg jag blir. Nej det är klart att det är något som är fel, suck. Nästa vecka är det säkert något annat fel på honom. Huvudsaken är att han har ert stöd så fixar han det ska ni se. Kämpa på lite till, snart ringer nog den där luren ska ni se. Vi håller alla tummar vi kan och tänker på er massor. Sen vill jag oxå säga att det är meningen att kräka i sina bloggar!!!!! Det är kanske det som gör att man orkar ta sg igenom en dag till.
Varma kramar 5:an

Delicia sa...

Tack 5an =) <3