onsdag 6 juli 2011

Bacillusker och övertid !!

Vaknade i morse trött men pigg ändå på vad denna dagen hade att bjuda på skulle ringa Vänhem Zack varit kass sen han kom hem ifrån Spanien fått någon bacillusk hoppas bara att det inte är salmonella fick tid och diverse prover har beställts ehec, salmonella ,campylobak och hepatit hoppas nu inget av detta otäcka kommer att visa sig  , Hannah oxå en runda till läkare idag hon hade antagligen streptococker i ett sår så penicillin till henne så hoppas att ungdomarna piggnar till sig snart .
Började dagen att plocka dialys och infatta det har jag ju inte gjort på länge ganska kul att göra något annat på jobbet efter det strul med datorerna det resulterade att vi stod stilla ett bra tag och det resulterade övertid till kl 18 så denna kvällen kommer inget nyttigt bli gjort på lilla huset på backen mer än en maskin tvätt möjligtvis .

Jag saknar dig min finaste man fy vad jobbigt det är att fatta att du inte kommer hem igen 5 månader har gått och vi alla är fortfarande i ett stadium av chock varför är detta så svårt att förstå ? undrar om andra upplever detta fenomen som vi gör ?? ena dagen här andra dagen död och bara minne finns kvar av att du har levt på jorden otrloligt märkligt ,jag älskar dig för alltid Lars och hoppas att du har det bra i himlen


Skicka en kommentar