tisdag 19 juli 2011

Obduktionsrapport.& Bouppteckning =(

Jobba,jobba som vanligt minsann plockade dialys i morse jag tycker det är kul ja jag vet att jag är galen tycker om det bara sen var det läkemedel plock & pack resten av dagen .
Revisorn ringde precis när jag slutade jobba då var bouppteckningen klar hon hade skrivit ett jätte bra brev till Ikano banken och nu hoppas jag och ber att jag inte får mer än hälften av detta konkurs ber hårt till Universum att jag skall få det bra ekonomiskt efter denna tragedi ..
Sen på posten kom Obduktions rapporten ännu en bekräftelse att du är död usch ingen rolig läsning kan nog säga idag att det är skönt att du slipper att lida mer min stakars fina man vad du fick lida det kan göra mig hemskt ledsen nu efteråt ,läste om en kille som blev träffad av blixten och dog KABOOM !!!! sen död ,eller dö i sömnen  måste vara det bästa ,tycker så synd om dessa långa utdragna ,plågsamma sjukdomar som till slut leder till döden usch så synd om dessa människor kärlek & ljus till er och era familjer som har fått står bredvid så hjälplösa och vittna detta helvetet på jorden .
Saknar dig min finaste ängel hoppas att du har det bäst i himlen love you allways din Delicia

2 kommentarer:

Anonym sa...

Delicia...
Mitt i din sorg så kan jag inte låta bli att undra....var det alfa1 som din älskade Lars hade???
Hoppas verkligen inte det.....för era barns skull...
Kram, du kämpe
A med alfa1

Delicia sa...

Nej Alfa 1 var det inte , lungfibros men min fråga är var ifrån kommer fibrosen ?? medfött fel på gallgången och det enda bot mot det är lever transplantation , min svärfar dog av samma problem vill ha en diagnos