torsdag 4 augusti 2011

Semester dag 2!!

Upp kl 06:30 väcka skit ungarna sen ladda som attan olja min trädäck och den är lång , min man ville kunna gå ut ur vårt sovrum på en gångbro till hans fiskdamm men dammen hann vi aldrig med och nu kan jag säga tack för då hade jag haft en sån oxå att ta hand om men lång gångbro hann vi med och denna skall ju oljas 1ggr om året har bara soldäck utanför uterummet kvar och det gör jag en annan dag för nu är jag minsann rätt mör är bara 43 år men känner mig som 89 ..
En liten paus på 4 timmar tog Joel och jag körde till Ugglebadet det var trevligt mötte upp familjen Nilsson och lapade sol och mös . Jag blir så nöjd med mig själv när jag gör det jag skall imorgon måste jag tvätta det är en del att tvätta nu skall regna så det passar ju bra nu skall jag spendera resten av kvällen med Dexter har många avsnitt kvar på boxen mumms!!! kanske till och med klämma en cider ...
Kärlek & Ljus till alla underbara
Älskar dig min underbara , saknar dig wish you were here <3

Dagens utmaning 

1 kommentar:

Helena sa...

Tack för tipset!! Det ska jag prova så snart jag får chansen. Dom där bodymist luktar verkligen helt otroligt gott:) Hoppas det är bra med dig och dina fina barn!!