fredag 11 november 2011

Friday at last ...........

Vaknade 5:30 imorse hade en otäck dröm hade lite svårt att somna om var lite rädd att drömmen skulle fortsätta där den slutade och just denna ville jag INTE skulle fortsätta dagens jobb bestod av 2 möten ,infattning sen pack ja äntligen blev det 15:45 och det är alltid lika ljuvligt . Bettan varit på verkstaden lite fel som skulle göras sen ombesiktning 3700 kr japp det sved i börsen lite men nu minsann är jag glad att bilen fungerar och nu skall Bettan få en ny wunderbaum .

Netto handla lite taco ingredienser god mat till kvällen sen blir det Forrest Gump för hela slanten skall bli gott att bara killa .

Hej min Lars kan du laga lamporna i köket de har nu ett eget liv fungerar när de vill lite irriterande du är saknad så mycket och önskar så att du var hos oss fysiskt men älskar din små tecken vi ser nu istället . Hade min nya/ gamla ringar idag och nu med din ring visst är den fin ?? men hade lite svårt att bestämma vilken finger jag ville ha den på , har ju haft den på vänster ring finger i 20 år känns lite knasigt att ha den på någon annan  men det är ju en vanesak ..love you & miss you and wish you were here <3<3<3

Skicka en kommentar