lördag 12 januari 2013

Love & Light

Dag 3 börjar bra katt tass i ansiktet hungrig katt gör allt i sin makt att väcka mamma så bara på med stöd strumporna och göra det kära Affe vill , Idag är det lördag and My Love is coming 2 town !!! fast det har knappt gått en vecka så längtar jag så otroligt mycket efter denna mycket underbara man jag har i mitt liv och mys är på schemat hela helgen det kan man ju aldrig få för mycket av eller hur ?? skall oxå göra ett nytt försök att träffa Silvia hon blev sjuk förra helgen när P och jag skulle dit så idag kommer hon till mig skall bli gott att se henne .......

Jag kan inte med ord förklara för alla människor att vara tacksam för det ni har , man kan lätt glömma bort  det om någon som vet så är det jag minns så trött jag var på att ha en sjuk , trött , döende man som hostade slem så att han tappade nästan andan flera ggr om dagen hur kunde jag tycka synd om mig själv då ??? jag levde och hade en fina man vid min sida ja sjuk/döende men han var där !! Efter Lars bortgång kunde jag verkligen ångra alla otäcka tankar som passerade och jag kan höra dagligen hur folk kritiserar sina kärlekar han gör inte det , hon vill inte det bla bla ......... ingen är perfekt alla har vi våra brister so what !! var tacksam för det man har är man olycklig ta tag i livet och gå vidare livet är för kort !!! Jag är så kär igen trodde aldrig att detta kunde hända mig efter allt som kommit min väg jag är så tacksam för det jag har haft och det som finns kvar i mitt liv och mitt hjärta är full av lycka. Förlåt min Lars om jag var orättvis många gånger det var inte min mening jag var inte klokare förlåt !!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen!
Grattis till din nya mage! Som du vet har ju även jag nya kroppsdelar...jag hann få lungor innan jag strök med, men det var i sista stund. Jag är kvar i lund, blir så väl omhändertagen. Skriver mer när ja kommer åt en dator.
Puss å kram
A, som inte dricker näringsdrycker längre

Delicia sa...

Tack så mycket , så glad jag blev att få dessa ord ifrån dig jag var i Lund och skulle lämna en liten sak till dig men vi hittade inte dig i systemet men fick sedan reda på att du hade ett dubbel namn , sköt om dig finaste Anne och en dag kommer vi alla att träffas det vet jag bara kärlek & ljus Delicia

Anonym sa...

Ja jisses som d kan bli. Ja kallas ju anne mn heter ju ente så i dn formella världen. Mn du...ja hoppas att vi kan träffas så småningom. Ja vill så gärna se daj, du har stöttat maj många ggr. Å vi'bor ju faktiskt ente så långt ifr varann.
Puss till daj solstråle
Kram