tisdag 7 februari 2012

Bråkiga Bettan !!

Skulle till Statoil innan jobbet hoppa in in bilen då blinkar alla lamporna och den ville INTE starta va e detta du startar i alla väder Bettan och just idag när jag har en prilla kvar i dosan tur att man jobbar halvtid det skall jag säga för att jag är ingen trevlig person utan mitt nikotin , infattning idag med jag tycker verkligen om att stoppa i saker i hyllorna från att bruka plocka dem . Så fort Zack kom hem då hjälptes vi åt att koppla på batteriladdaren till tjuriga Bettan och nu hoppas på att detta är problemet för att jag vill verkligen inte lägga mer pengar på henne nu har lagt en mindre förmögenhet på min lilla Ford hoppas,hoppas att det är kylan som spökar . Zack har gjort nationella proven idag och säger att det har gått bra håller nu mina tummar till dig min son och Grattis till ditt första sommar jobb som du oxå fick idag och där kommer han plocka gluten mat och närings drycker ..

Läste i tidningen idag om ett förslag att höja pensions åldern till 75 jag säger bara en sak vi måste byta regering , jag hade haft som förslag att sänka pensionsålder man skall ju hinna njuta och leva sitt liv jäkla IDIOT du är tvinga cancersjuka jobba , alla de långtids sjukskrivna som blir ut försäkrade och allt annat skit man hör som händer i Sverige de rika blir rikare och de sjuka och fattiga får snart börja äta kattmat ..

Hej min Lars jag skriver till dig varje dag men du kan inte läsa mina rader lite tokigt av mig men nu har det blivit en vana ,saknar dig som bara den och önskar att du var kvar hos oss love you 4 ever din Delicia

Zäta 
Skicka en kommentar