onsdag 8 juni 2011

Missing My Best Friend ....

Har inte mycket att säga idag helt utmattad har sovit väldigt illa i flera dagar , längtar tills semester som börjar på Torsdag nästa vecka skall bli gott att bo på hotell ett par dagar sen får jag ta tag i min trädgård , Jag saknar dig idag så hemskt mycket kommer detta att bli lättare , jag kommer nog aldrig uppleva det finaste kärlek som du och jag hade , det är blodbrist i Sverige och jag kan tyvärr inte lämna pga min vackra Tattoo skall lämna 1/8 sen får jag prata med Anton göra 2 nya bums för att sen kunna lämna blod 6 månader senare .
My Soulmate & Me
Är som en Zombie gör mitt jobb på jobbet kör hem orkar inget vill inget känner bara en tomhet ,kommer jag någonsin känna glädje igen i mitt liv varför skulle detta hända dig den snällaste människan på jorden jag har nog aldrig förr träffa en sån snäll och omtänksam människa som du min vackra ängel hoppas att du har det bra i himlen för livet på jorden är ett helvete utan dig =(

1 kommentar:

Helena sa...

Hej! Biopsierna görs på dom stora kontrollerna, vet inte riktigt hur ofta men jag kan gissa att nästa är på 5-årskontrollen... Annars gör dom biopsier om det är något med värderna som ser tokigt ut!

Massa styrkekramar till dig!