torsdag 16 juni 2011

Vackra Göteborg!!

Tidig start på dagen 0:530 ringde klockan inte ens Affe ville ha mat så tidigt just idag spännande dag vi har framför oss åter träff på Tiva skall bli så trevligt att träffa alla som varit så snälla mot oss under dessa svåra månader i vårt liv . Klockan 9: 15 stannar tåget på stationen i Göteborg staden där ditt hjärta slutade slå, staden där jag blev änka och mina barn blev utan sin far men oxå staden full av Kärlek, Tro och Kompitens att komma tillbaka är som om vi har kommit hem ett lugn i själen som vi alla kände , de andra resor hit har ju varit full av ångest, oro och rädsla för hur min framtid skulle se ut , min framtid nu är utan dig fysiskt i mitt liv men en närvaro av dig alltid känner jag varje dag . Frukost på Mc donalds egg mc muffin och kaffe snabb runda till Nordstan och vad hittar jag jo en väska en fin färg glad på Desigual åh Lars nu flinar du från himlen som jag har kämpat att gömma mina nyinköpta väskor när du levde och är nu på femte inköp efter din död och nu ser du  allt älskar dig min fina .
Kl 13 träff med Lena ( kurator ) så gott att se henne pratade igenom tiden hemma innan begravning  och fram till nu alla paratade till och med Joel .
Kl 15 träff på Tiva vårt hem i 2 månader uppgång D hiss till våning 4 har man åkt så många ggr pling på klockan vänta att komma in väll innanför dörrarna så känndes allt så bra trotts min man dött här uppe vi fick träffa Monica vi gick  in på sal där var det upp dukat kaffe och fika efter en stund kom det en massa kända ansikten Maria Usk underbara du Mona Lisa SSK så fin och go Staffan Läkare som var en av sex st som hämtade min man på CSK och var oxå den som lämnade beskedet att Lars skulle inte klara sin kamp vi pratade om att som har hänt senare kom en läkare till som hette Göran vi patade om en diagnos vill ju vet vad min man led av det enda de kunde se så här på rak höger var Lungfibros och ett fel på gallgången som Lars han hade han tyckte att vi skulle leva våra liv och inte tänka på detta det kanske inte är något genetiskt kanske ifrån fåglarna i affaren som ha födärvat både Lars och Svens lungor .
Angående vem som har tömt blodbanken som var på nyheterna ville de inte säga rakt ut men innerst inne så vet vi alla att det var Du älskling du fick 164 ?? påsar blod och det är inte lite Anna Lindh fick 99 och tömde Sveriges blodbank den frågan kommer alltid att vara en gåta fast VI vet vem det egentligen var , nä sängen nu mycket imorgon love you my love din Delicia

Världens Bästa Sjukhus 

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vad bra kontakt ni har fått med läkare och annan personal i Göteborg. Var glada för det.
Min man fick ett nytt hjärta i nov 10 i Lund. Och jag har inte fått pratat med någon efter det.
Dom tycker att det är hans hjärta och hans nya liv som jag inte skall lägga mig i, efter snart 40 år tillsammans. Tyvärr så har han inte blivit bättre på grund av att han har lungemfysem också.Så vi är på ruta ett igen känns det som. Men ha det bra. kämpa på ni verkar att vara starka.Följer din blogg och den hjälper mig i min ensamhet.

Delicia sa...

Tack finaste du glad att kunna hjälpa dig tyvärr så kan jag säga att sjukvården i skåne tillhör inte mina favoriter heller så synd att du inta har blivit omhändertagen , vi som står brevid och väntar på organ har ett tufft jobb skall hjälpa våra anhöriga hålla gnistan uppe samtidigt som vi själva har panik över våra egna liv , Göteborg har tagit hand om hela vår familj med kärlek och omvårdnad , Jag kan vara din vän bara skriv kära du , jag har oxå Facebook leta upp mig där men om du vill vara Anonym så är det ok oxå . Storstyrke kram till dig Delicia

Anonym sa...

Hej Delicia!
Klart att du ska fortsätta ta reda på vilken sjukdom Lars hade. Tyvärr säger vården ofta så här. Tänk inte mer på detta - lev era liv! MEN jag tror nog att vetskapen att det inte är genetiskt skulle vara skön att få på papper. Skulle det vara motsatsen så kan du göra allt för dina barn för att de ska få rätt hjälp. Kämpa för en diagnos - det är din rättighet!!!
Jag hoppas att man inom vården slutar tro att alla vill gå i nån slags dimma för att det på nåt sätt skulle vara bättre att INTE veta!!! Det är så mycket bullshit som det kan bli...
Kram
A med alfa1

Delicia sa...

Enligt preliminärt obdutions rapport så var lever problem något med gallgången det problemet kräver en transplantation hans lung problem hade tydligen inte med varandra att göra att de visade sig samtidigt var konstigt jag kommer nog inte lägga ner detta om jag känner mig själv kanske pausa lite innan ny forskning , inga tecken på Alfa 1 =)

Anonym sa...

Det lilla jag vet så kan lungfibros vara ärftligt.....
Så skönt att det inte var alfa1, en helvetes pissjukdom rent ut sagt, hatar hatar hatar!!!!
Största kramen
A

Delicia sa...

lungfibros är inte en diagnos den får man pga annat , jag vill veta hur han fick sin fibros , jag kommer att komma till botten av denna gåtan en dag . Sköt nu om dig finaste A jag hoppas och ber att dit liv får en ljusning snart du kommer att få de vackraste lungor en dag det vet jag bara kärlek & ljus till dig